HOE WERKT OPHENR

HOE WERKT OPHENR

OPHENR is een elegante sleutelhanger gemaakt van massief koper. We zijn geïnspireerd door de vele oppervlakken die we dagelijks moeten aanraken - van deurklinken tot liftknoppen en touchscreens. OPHENR is ontworpen om handgrepen aan te haken en beschikt over een lus om je vinger in te schuiven die zorgt voor een hefboomwerking. OPHENR werkt ook als een stylus in plaats van een menselijke vinger, dus de platte punt is veilig te gebruiken op touchscreens en bij andere knoppen. We hebben ervoor gekozen om OPHENR volledig van koper te maken, een inherent antimicrobiëel/virus- en bacteriedodend materiaal.

OPHENR is met zorg ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het ontwerp van OPHENR is beschermd middels een patent. We werken uitsluitend met lokale bedrijven die het maken van geweldige producten en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. OPHENR gaat een leven lang mee en zal na verloop van tijd een mooi natuurlijk patina ontwikkelen.

OPHENR is gemaakt van koper gecertificeerd volgens het ISO 9001:2015 systeem.

Instituten zoals de World Health Organization, New England Journal of Medicine en het Nederlandse RIVM hebben allemaal bevestigd dat virussen zoals corona niet beperkt zijn tot een-op-een menselijke overdracht: besmetting op oppervlakken die door anderen worden aangeraakt is een van de belangrijkste manieren waarop COVID-19 zich verspreidt. Het is in staat om meerdere dagen te blijven hangen op materialen zoals staal, plastic en zelfs karton. Door het gebruik van OPHENR vermindert u het risico voor uzelf en anderen om vuile oppervlakken aan te raken.

Het gebruik van een OPHENR is een aanvulling op- en geen vervanging voor hygiënische maatregelen; gebruikers moeten ten alle de adviezen van de gezondheidsorganisaties blijven volgen, ook die met betrekking tot het reinigen en desinfecteren van contactoppervlakken. Het is aangetoond dat koper microbiële besmetting vermindert, maar het voorkomt niet noodzakelijk kruisbesmetting.

BESTEL NU