Politique de remboursement – OPHENR

Politique de remboursement

U kunt uw bestelling te allen tijde annuleren voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na levering, in overeenstemming met uw rechten op grond van de regelgeving inzake consumentenbescherming. Alleen ongebruikte artikelen in de originele verpakking kunnen worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op support@ophenr.com en stuur uw artikel naar: Baan 29, 2012 DC Haarlem, Nederland. 

U betaalt zelf de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. 

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product bij u aankomt, variëren. 

Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. 
Als je goedgekeurd bent, dan wordt je restitutie verwerkt en wordt er automatisch binnen een bepaald aantal dagen een tegoed op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode gestort. 

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. 
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost. 
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost. 
Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via support@ophenr.com.