Politique d'expédition – OPHENR

Politique d'expédition

Verzendbeleid

Levering van uw bestelling

De levertijd van uw bestelling is belangrijk voor ons. Daarom wordt de bestelling zelf verzonden vanuit ons eigen magazijn in Haarlem. In de regel geldt: vóór 22:00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag verzonden.

Dit betekent dat u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag na verzending (binnen Nederland) wordt bezorgd. Dit hangt echter ook af van onze vervoerder PostNL. Voor onze Europese klanten geldt een verwachte levertijd van 2-5 werkdagen na verzendingdag voor brievenbuszending. Voor onze klanten in de rest van de wereld kan de verwachte levertijd variëren van 3 tot 10 werkdagen na verzending.

Kan ik mijn bestelling volgen?

We stellen je middels een mail op de hoogte van de verzending. In het verzendbericht staat hoe we je bestelling hebben verzonden. Als het om een pakketzending gaat, ontvangt je ook een trackingcode waarmee je jouw bestelling kan volgen op de website van PostNL. Als het een normale brievenbus verzending is zal je niet in staat zijn om jouw bestelling te volgen.

Ik heb mijn bestelling na 3 werkdagen niet ontvangen, wat nu?

Als je een verzendbericht van ons hebt ontvangen, is jouw bestelling in handen van PostNL en weet je dat je bestelling naar je onderweg is. We kunnen echter nooit een levertijd 100% garanderen omdat we hiervoor ook afhankelijk zijn van de vervoerder. Als je jouw bestelling na 5 werkdagen na verzending niet hebt  ontvangen, horen wij graag van je!

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Klik hier om een afspraak in te plannen om jouw bestelling af te halen op Baan 29 in Haarlem. Let op dit is alleen op afspraak.