VEELGESTELDE VRAGEN – OPHENR

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is OPHENR?
een 100% antimicrobieel koperen sleutelhanger waarmee je een veilige afstand creëert tussen je handen en vieze oppervlakken. Gebruik OPHENR bij het openen van deuren, druk op knoppen en bedien touchscreens zonder ze met blote handen aan te raken.

Waarom OPHENR?
Deurklinken op plekken met veel bezoekers zijn meestal een paradijs voor bacteriën en virussen. Op dit moment strijd de wereld tegen Covid-19, het coronavirus. Het beïnvloedt het leven van miljoenen mensen over de hele wereld en heeft geleid tot een enorm bewustzijn voor (persoonlijke) hygiëne. Het coronavirus is een hardnekkig virus dat zich niet beperkt tot één-op-één overdracht door mensen, maar dat in sommige gevallen meerdere dagen op bepaalde oppervlakken kan blijven hangen. De aanpak van het coronavirus verschilt per land, maar we kunnen zeggen dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan het afremmen van de verspreiding en aan de veiligheid.


Waarom koper? 
Uit onderzoek blijkt dat koper virussen en bacteriën doodt. Recentelijk is er een onderzoek gepubliceerd in het New England Journal of Medicine waarin de resultaten zijn getoond over het gedrag van Covid-19 op verschillende oppervlakken. Het onderzoek toont aan dat in tegenstelling tot RVS en plastic waarop het virus na 72 uur nog zichtbaar was het op koper na 4 uur niet meer te herleiden was. Koper is dus het snelst in staat om het coronavirus te bestrijden. Bron: NEJM, Aerosol and Surface Stability of SARS-CoV-2 as Compared with SARS-CoV-1. 

Hoe lang duurt het voordat mijn OPHENR wordt verzonden?
We verzenden jouw bestelling binnen over het algemeen binnen 24 uur. Vanwege de drukte kan het in sommige gevallen echter 1-3 dagen duren voordat we verzenden. Zodra jouw bestelling met de post meegaat ontvang je hiervan een email.
Voor bestellingen binnen de EU kan het 1 tot 4 dagen duren voordat OPHENR wordt geleverd. Voor bestellingen buiten de EU kan dit iets langer duren, afhankelijk van het afleveradres. 

Als je andere vragen hebt, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.
Ons doel is om u binnen 12 uur te antwoorden vanaf het moment van ontvangst tijdens werkdagen of de eerste werkdag na het weekend en feestdagen.

Wat is het restitutiebeleid van OPHENR?
Je kan je bestelling binnen de gestelde termijn je bestelling annuleren voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na levering in overeenstemming met jouw rechten op grond van de Consumentenbescherming. Alleen ongebruikte artikelen in de originele verpakking mogen worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.
Om OPHENR terug te sturen dien je altijd eerst contact met ons opnemen via support@ophenr.com zodat wij je de verpakkings- en verzendinstructies kunnen sturen. Wij zullen je betaling op dezelfde manier als dat je ons betaald hebt retourneren (dat wil zeggen bank / creditcard). Je ontvangt de betaling binnen 14 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen.
Opmerking: De 30-dagen geld terug garantie is niet van toepassing op producten die zijn gebruikt en / of zijn beschadigd.

 

BESTEL NU